A.K.N.E. | Kulturföreningen A.K.N.E.
8348
home,page,page-id-8348,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

valkommen

A.K.N.E. är en kulturförening som sysslar mesta dels med amatörteater men även musik och övrig scenkonst. A.K.N.E. har funnits och verkat i Oxelösund sedan 1995. Föreningen bildades av några unga entusiaster som träffats i ett ALU-projekt hösten 1995. Då sammanfördes ett antal teaterintresserade och arbetslösa ungdomar för att spela pjäsen ”Föräldrafritt” för högstadieeleverna i Oxelösund.

Genom åren har en hel del medlemmar tillkommit och några har slutat, endast tre orginal medlemmar har varit med under alla dessa år.

Sedan 2002 har vi satt upp Oxelörevyn som är Oxelösunds egen lokalrevy.  Under ett flertal somrar har vi spelat teaterklassiker av bl.a. August Strindberg och Henrik Ibsen på Mästerlotsen. A.K.N.E. har även spelat bygdespelet Vackra Brita på Oxelökrog i Gamla Oxelösund. Vi har även satt upp regelrätta  farser med dörrspring och förväxlingar på Tärnans scen.

Tack kära publik!
Sista föreställningen är nu spelad. Det har varit en fantastiskt period från början till slut med både skratt och en hel del slitsamt arbete. Resultatet blev över förväntan men vill framförallt tacka er, för ert stöd och glada tillrop.
Nu har systrarna Brewsters hem förvandlas till en byggarbetsplats och snart är det här en tom scen igen.

Tack för denna tid!
... Se merSe mindre

3 veckor sedan  ·  

Visa på Facebook

Ikväll är sista chansen att se oss i vår fars "Arsenik och gamla spetsar" Missa inte det.
Vi ses kl 19.
Varmt välkomna!
... Se merSe mindre

3 veckor sedan  ·  

Visa på Facebook